Zažite exotiku a africké etno, ktoré prináša štýl Etnic

Vstúpte do sveta, kde exotika na vás kričí z každej strany. Predstavujeme vám štýl Etnic a množstvo originálnych plavkových topov a nohavičiek inšpirovaných exotikou a africkým etnom. Originálne vzory, motívy a ručná práca sa pretavili do fantastických plaviek, ktoré jednoducho chcete mať. Pokochajte sa štýlom Etnic, ktorý vás prekvapí svojou ponukou!

Čítaj viac
Tím Bepon.sk
1674 zobrazenia

Užívajte si s nami bohémsky život v štýle Bohemic od Beponu

Nič nenecháme na náhodu, preto je výber plaviek v kategórii Bohemic určený ženám, ktoré si rady užívajú život plnými dúškami. Predstavujeme vám prvú z piatich tematických kategórií plnú vášne, so zameraním na detail, ako aj unikátnosť a nekonečnú inšpiráciu. Čo všetko, vás čaká? No predsa pestré farby a výrazné vzory bohémskeho štýlu, ktorý je doslova elektrizujúci.

Čítaj viac
Tím Bepon.sk
1677 zobrazenia

4 dôvody prečo si kúpiť plavky na Bepon.sk

Leto, slnko, plavky, priatelia, rodina a zábava počas horúcich letných dní. Pre mnohé najkrajšie obdobie roka, v ktorom práve plavky zvýrazňujú náš štýl a pohodu. Štíhle slečny, ale aj zrelé ženy túžia vyzerať dobre a cítiť sa komfortne na dovolenke pri mori, aj doma na záhrade. V trendových plavkách z kvalitných materiálov, ktoré vyzerajú dobre na rôznych typoch postavy bude aj toto leto stáť za to.

Čítaj viac
Bepon
1387 zobrazenia
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní