Pestré farby a výrazné vzory. Aj to ponúka žiarivý štýl Bohemic

Milé dámy, milé žienky pozývame vás do sveta pestrých farieb a výrazných vzorov z kategórie Bohemic, ktoré si  zaručene zamilujete. Nielen počas leta, ale jednoducho vždy, keď je čas siahnuť po plavkách, aby ste sa cítili krásne, pohodlne a zároveň inšpiratívne. Klasika v podobe trojuholníkového topu DOK BUA s mašličkou má praktické vyberateľné vypchávky a výraznú ružovú potlač na modrom podklade. Tá je skrášlená krásnymi rubínovými štrasovými kamienkami, ktoré zvýrazňujú čaro bohémskeho života. 

Pre dámy, ktoré túžia po bohatšom dekolte je práve plavkový top LIBERTY VILLA to pravé orechové. Originálny spôsob šnurovania s kvetinovým vzorom a štrikovanými volánikmi pritiahne pohľady ako magnet. Ak si však trúfate poriadne sa odviazať a extravagancia vám nie je cudzia plavkový top PORTO NOVO musíte mať. Plavkový top PORTO NOVO z dielne Dorina je jemne vystužený, bezkosticový a s prepracovaným háčkovaným vzorom.




Bohemic - pre ženy, ktoré si chcú užívať bohémsky život plnými dúškami

Elektrizujúci bohémsky štýl, ktorý inšpiruje. Buďte ženou, ktorá udáva trend a staňte sa inšpiráciou pre iných. Absolútnym tohtoročným bestsellerom z dielne Goldenpoint sú plavky BICOLORE v dvojfarebnom prevedení. Romantická ružová a energická oranžová v kombinácii s dlhým šnurovaním umožňuje viacero možností nosenia. Zažiariť však môžete aj v neónovo ružovom CRISS CROSS tope s metalickým odleskom, vďaka čomu budete zaručene stredobodom pozornosti. Relleciga predsa vie ako spraviť dekolt neprehliadnuteľným. Ženám, ktoré si chcú užívať bohémsky život plnými dúškami, ale zároveň milujú jednofarebnosť, odporúčame plavky JACQUARD WAVE, ktoré sú vyrobené vo výnimočnom odtieni s jemným štruktúrovaným vzorom.

Bohémsky štýl je elektrizujúci a vďaka nemu môžete byť aj vy bohyňou na pláži. Zoznámte sa s kategóriou Bohemic a vyberte si plavky podľa svojho vkusu.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní