Plavky pre štíhle aj plnšie tvary

Letné dovolenky a oddych s priateľmi či rodinou pri vode je obľúbenou aktivitou mnohých ľudí. Bez rozdielu veku, pohlavia či rasy, letné radovánky jednoducho všetci zbožňujeme. K tomu neodmysliteľne patria krásne a trendové plavky. Nielen pre štíhle dievčence, ale aj zrelé ženy, ktoré sa chcú cítiť pri vode sexi a zároveň komfortne. Plavky vyrobené z kvalitných materiálov musia nielen dobre vyzerať, ale hlavne byť vyrobené z rýchloschnúcich materiálov. Dokonalá kombinácia krásy a kvality to sú rokmi overené plavky značky Relleciga a Dorina. Pretože každá žena je výnimočná, každá je krásna a každá chce byť štýlová. A plavky sú typom oblečenia, ktoré podčiarknu vašu krásu, štýlovosť aj výnimočnosť.

S plavkami od Beponu zažiarite okamžite

Kto chce žiariť ten zažiari. S plavkami od Beponu to pocítite okamžite. Či už siahnete po krásnej Alma Floral podprsenke s ramienkami alebo zvolíte plavky Zina Royal Blue s mašličkou v konečnom finále budete spokojné. Hodvábna a antibakteriálna tkanina použitá pri výrobe je samozrejme aj rýchloschnúca, čo ocení nejedna žena. Každý kus plaviek je zabalený zvlášť vo vodoodolnom a praktickom zip zap vrecúšku, ktoré možno využiť na kozmetiku alebo iné doplnky. Krásne farby plaviek, ako napríklad kráľovská modrá či hit leta splash pastelové farby sú vážne sexi a rovnako dobre vyniknú na opálenej ako aj bielej pokožke.

K letu patrí pohyb a okrem vylehovania na pláži sa mnohé z nás chcú aktívne hýbať. Bikinové strihy cez klasické vystužené košíky až po stále viac populárnejšie jednodielne Java plavky nebudú ani toto leto chýbať v Bepon ponuke. Nemusíte byť ani dokonalo opálené. S Plavkami Dorina v zemitých farbách bude každá žena pôsobiť “wau” bez ohľadu na fototyp pokožky. 

Spoznajte kolekciu plaviek 2022 od Bepon.sk a vyberte si svoje obľúbené motívy vhodné k moru ku bazénu alebo len tak ku jazeru.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní