Exotické Etnic dizajny aj vo vašom šatníku

Vnímame dve skupiny ľudí, a to skupinu, ktorá miluje exotickú divokosť, africké etno a druhú, ktorá kráča vlastnou cestou. Tentokrát však veríme, že aj druhá skupina bude milo prekvapená, pretože štýl Etnic je nadupaný krásnymi exotickými vzormi. Tie sú okrem iného vyrábané z kvalitných materiálov s precíznym prešitím, ktoré sa nezarezáva do pokožky. Originálne plavky ASHRAM s hnedou etnickou potlačou vo viacerých strihoch a so zaujímavým viazaním sú vhodne kombinovateľné aj s plavkami INDIE CHIC v etno štýle. Exotika v mnohých smeroch a dokonalý etno "look" s prihliadnutím na prírodné materiály doplnené o jemné a nevtierané ozdobné detaily v podobe volánikov a strapcov. Siahnite po MALINDI etno dizajne, ktorý by nemal chýbať v žiadnom ženskom šatníku.

Plavky Etnic


Plavky "Etnic" sú ovplyvnené vzormi, motívmi a ručnou prácou

Inšpirácia je všade vôkol nás, a to aj v neindustrializovaných kultúrach. Tie poslúžili, ako inšpirácia pri tvorení originálnych dizajnov plaviek. Dôkazom toho sú aj plavky VIP LOUNGE vo viacerých strihoch doplnené prvkami ako kruhy či jemné ozdobné volániky so štrasovými kamienkami. Ženy, ktoré majú menšie poprsie si dozaista zamilujú retro kúsok BANDOL z dielne Dorina. V klasickej čiernej s bielym lemom a s kosticami pevne držia a formujú dekolt. V štýle Etnic však nájdete aj legendu všetkých legiend. Dáte nám za pravdu, ak povieme, že ide o leopardí motív? Veď ktorá žena by sa nechcela z času na čas cítiť ako skutočná šelma? Plavkový top BRALET leopard je kombináciou obľúbeného strihu s vyhľadávaným motívom a extravagantným šnurovaním na chrbte. Leopardích vzorov je však v ponuke viac než dosť. Presvedčte sa o leopardích kombináciách a staňte sa šelmou, ktorú nikto neprehliadne.

Štýl Etnic ponúka skutočnú pastvu nielen pre oči. Vysoká kvalita materiálov použitých pri výrobe plaviek je zaručená. Buďte originálna, exotická a vypustite šelmu zo svojho vnútra.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní