Dlho očakávaná jarná kolekcia 2024 prináša krásu v detailoch

Bude to originálne, extravagantné aj univerzálne. Naplní jarná kolekcia 2024 očakávania žien? Veríme, že áno. Jej silnou stránkou je totiž ľahká kombinovateľnosť a krása v detailoch. Sila ženy, pre ktorú nie je nič nemožné. Každá žena si zaslúži byť ospevovaná, obdarovaná a zároveň sa cítiť krásne a komfortne pri každej príležitosti. Predstavujeme vám jarnú kolekciu 2024 od BEPONu.

Čítaj viac
Tím Bepon.sk
221 zobrazenia

Fashion kolekcia inšpirovaná rozmanitosťou svetových metropol

Unikátna Fashion kolekcia vytvorená so zreteľom na veľkoleposť najznámejších metropol, ktoré dominujú svojou jedinečnosťou a unikátnosťou. Pulzujúce, romantické, historické, ale aj luxusné a impozantné. Čaká na vás až 11 originálnych dizajnov vo vysokej kvalite, ktorých tvárou je krásna a energická MISS 2007 Veronika Vágnerová (Husárová). Nazrite do sveta spoločne s našou novou Fashion kolekciou Jeseň/Zima 2023/2024.

Čítaj viac
Tím Bepon.sk
3629 zobrazenia

Bepon má pre vás skutočný dotyk jari

Po zime hádam každý z nás túži pocítiť dotyk jari a pripraviť sa na nový príval energie. ZIma sa už blíži ku svojmu koncu a ani my v BEPONe nezaháľame. Zákazníkom prinášame novú jarnú kolekciu v podobe kvalitných a pestrofarebných produktov na bežné ako aj slávnostné príležitosti. Nahliadnite spolu s nami do novej kolekcie a zažite dotyk jari od BEPON.

Čítaj viac
1765 zobrazenia

Povianočné výpredaje v predajniach Bepon

Milí naši zákazníci, Vianoce už máme za sebou, ale povianočné výpredaje nás ešte iba čakajú. V Bepone sme si pre vás pripravili niekoľko skvelých povianočných výpredajov na nové ako aj obľúbené produkty. Ale pozor, nie každá akcia platí na webe aj v predajniach.

Čítaj viac
6977 zobrazenia
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní