Cestovanie a fashion = ideálna kombinácia. Inšpirujte sa novou Fashion kolekciou 

Ideálna kombinácia, ktorú milujú mnohé ženy po celom svete. Cestovanie a móda. Cestovať po svete a spoznávať nepoznané. Objavovať mestá so špecifickou atmosférou, svetovou kultúrou a históriou, ale aj mestá nadýchané romantikou a osobitou nezávislosťou. K tomu samozrejme patria mestá módy a domy tých najprestížnejších svetových dizajnérskych značiek, ktoré udávajú trendy pre celý svet. Hovoríme o meste Miláno? Áno, uhádli ste. Mesto luxusu a prestíže, ktoré dýcha eleganciou a charizmom. Kus talianskej energie sme pretavili do pančuchových nohavíc ORIGINAL POULE, ktoré vám ukážu dve tváre tohto výnimočného miesta - bohémsku aj nadčasovú.

Mesto plné temperamentu, ohnivého tanca a neutíchajúcich vibrácií. Preslávené svojou architektúrou krásnych, nezvyčajných a výnimočných stavieb. Už viete, o ktorom meste píšeme? Ak bol váš tip Barcelona, tak bol správny. Kedysi múza umelca Pabla Piccassa a Antonia Gaudího, dnes jedna z najfotogenickejších metropol všetkých cestovateľov. Nechajte sa unášať vlnou vášne a divokého temperamentu. Oblečte si pančuchové nohavice WAVE a precíťte ten príliv emócií.


Fashion kolekcia AW 2023



Nová Fashion kolekcia prináša až 11 unikátnych dizajnov pančuchových nohavíc

Veľkoleposť metropol sme pretavili do 11 unikátnych dizajnov, ktoré vystihujú jedinečnosť veľkomiest a ich vzrušujúcu atmosféru s nádychom luxusu a divokého temperamentu. Každý jeden dizajn je vyjadrením veľkoleposti konkrétnych metropol, a to: New York, Tokio, Barcelona, Florencia, Miláno, Praha, Budapešť, Londýn, Marakéš, Dubaj a Paríž. Milujete kolorialitu, stovky rôznych ingrediencií a orientálnosť? Potom je na mieste siahnuť po pančuchových nohaviciach TRICOT s pleteným vzorom. Ten správny punc orientálneho luxusu máte na dosah. Sme názoru, že každá žena má žiariť a byť svetlom v pomyselnej tme, a preto sme si zobrali príklad z mesta Dubaj. Jedno z najžiarivejších miest, akým je práve Dubaj, netreba predstavovať. Tak, ako žiari Dubaj, tak aj s našimi metalickými pančuchovými nohavicami RAINBOW vás tiež uvidia z diaľky!

Kto je tvárou novej Fashion kolekcie? 

Určite ste už zaregistrovali novinky z pančuchovej kolekcie Fashion AW 2023, ktoré má na sebe krásna a energická MISS 2007 Veronika Vágnerová. Veronika má nielen úžasne dlhé a štíhle nohy, ale aj neskutočnú charizmu a autentickosť. To je dokonalý kľúč k vytvoreniu fantastickej kolekcie, ktorej súčasťou je nesmrteľná čierna, výrazné a inovatívne vzory, súhra s jemnou sieťovinou, kvalitný polyamid, ktorý neotláča a zahreje aj v chladnom počasí. Od jemne textúrovaných až po nápadné a extravagantné. Jednoducho pre krásu ženy na každý deň.

Novú Fashion kolekciu AW 2023 nájdete vo všetkých predajniach Bepon ako aj na BEPON.sk.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní