Vieme, ako sa dotknúť jari nežne, citlivo aj rebelsky

Pri výbere novej kolekcie sme vychádzali z trendov, ktoré jasne hovoria, že farba roka 2023 Pantone Viva Magenta ponúka lichotivý odtieň, ktorý podčiarkne silnú a odvážnu stránku každej osobnosti. V našom jarnom ponožkovom sortimente, preto Magenta nesmie chýbať. Je v súhre s neutrálnymi tónmi sivej, modrej aj pastelovej farby, ktoré sú tiež dominantné v novej kolekcii bavlnených ponožiek. Tie sú ako stvorené do akejkoľvek obuvi podľa povahy samotnej nositeľky. Vyberie si nežná a citlivá dáma, no aj žena – rebelka. 

Obľúbené polyamidové ponožky a podkolienky tvoria značnú časť nového tovaru. Nezabudli sme na hravé, romantické, kreatívne aj ambiciózne duše, ktorým ulahodíme trendy dizajnovými kúskami. Bestsellerom tohtoročnej jari budú tenké ponožky s kvetovaným dizajnom, ktoré sa do jarného obdobia doslova pýtajú. V ponuke však nebudú chýbať ani trendové bodky, hviezdy či srdcia. Farebná škála je tiež bohatá – od klasickej telovej, cez výraznú bielu, výnimočnú modrú až po univerzálnu čiernu.

 

Zažite dotyk jari s novou jarnou kolekciou od BEPON

Kvety sú symbolom jari, ale aj úspechu, obdivu a tradícií. Preto tento najpredávanejší vzor nesmie chýbať ani vo výbere jarnej kolekcie pančuchových nohavíc. Sieťovina sa každým rokom teší čoraz väčšej obľube, aj preto je tento dizajn pevnou súčasťou nášho sortimentu.

Milujete šport? Máme pre vás dobré správy, rozširujeme totiž práve časť športového sortimentu. Od marca bude v každej predajni dostupná kolekciaIridescent“, zložená z kvalitných legín, športového topu a vysokých bavlnených ponožiek v unikátnom, čierno-zeleno-žltom prevedení. Vďaka tejto farebnej kombinácii sa bude cítiť každá žena sviežo, sebavedomo a absolútne komfortne.

Nohavice budú hrať v jarnej sezóne BEPONu obrovský prím. Vzdušné široké tmavomodré v kontraste s bielymi bodkami, romantické krémové s unikátnou madeirovou výšivkou, lichotivé cigaretové v obľúbenej béžovej a čiernej farbe, opticky zoštíhľujúce bledomodré námornícke so zvislými prúžkami aj originálne čierno-biele s geometrickým vzorom v 7/8 dĺžke. V našej kolekcii sa po prvýkrát objavia aj trendové „boyfriend“ džínsy pre ženy, ktoré sa chcú cítiť štýlovo a pohodlne zároveň. Rôzne strihy, žiadané farby a kombinovateľné prevedenia. 

Zažite dotyk jari s novou jarnou kolekciou 2023 od BEPON.sk a vyberte si svoje obľúbené motívy vhodné na rôzne príležitosti.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní