Štyri dôvody, pre ktoré je jarná kolekcia skutočne výnimočná

Hlavnou témou novej jarnej kolekcie sú detaily. Pretože na detailoch záleží a inak tomu nebude ani pri novej FASHION jarnej kolekcii. Pripravené sú kvalitné dizajnové kúsky, vzorované ponožky a samozrejme aj pančuchové nohavice. Tie sú rovnako dostupné v telovej ako aj nesmrteľnej čiernej farbe. BEPON už roky prináša na trh rad originálnych a kvalitných produktov pre ženy. Nová FASHION jarná kolekcia sa vyznačuje originálnosťou produktov, ľahkou kombinovateľnosťou jednotlivých motívov, ako aj extravaganciou a univerzálnosťou. Preto už nie je na mieste otázka "Či si pre seba niečo vyberiem?", ale "Koľko si toho vyberiem"? A že je z čoho vyberať, tak o tom vás presvedčíme na nasledujúcich riadkoch.



Blog_Jar_2024_1


S jarnou kolekciou nič nie je nemožné

Žena je od nepamäti kľúčom k šťastiu každého muža a rodiny. Je to doslova namazaný stroj, ktorý zvláda záťaž v práci aj doma. Pre ženu nič nie je nemožné. Nemá čas na bolesť ani únavu. Svojmu partnerovi, mužovi aj deťom dáva lásku a podporu za každých okolností. Preto si zaslúži byť nielen ospevovaná, ale aj obdarovaná. Kvalitné kúsky, ktoré Bepon prináša v rámci Jarnej kolekcie sú určené ženám, ktoré sa chcú cítiť komfortne a krásne za každých okolností. Či už túžite po extravagancii v podobe pančuchových nohavíc FASHION CHARLY butterflies alebo uprednostňujete krásu a pohodlnosť silonkových ponožiek, vedzte, že jarná kolekcia toho ponúka omnoho viac. Množstvo ľahko kombinovateľných motívov je pripravených naplniť očakávania každej ženy.



Blog_Jar_2024_2


Aké kúsky si tento rok nájdete v jarnej kolekcii?

Predstavíme vám niekoľko kúskov z novej kolekcie. Motívov je viac než dosť. Od srdiečok cez motýle až po bodky, guličky či dokonca výstižný nápis impossible, ktorý jasne definuje, že pre ženy nič nie je nemožné. Obľúbené čipkované vzory, florálne motívy či kvalita v podobe ľahkej sieťoviny. Nie ste fanúšičkou podkolienok? Možno práve dámske podkolienky ROMBO vás presvedčia o opaku. Nielenže dobre vyzerajú, ale aj sa v nich budete dobre cítiť. To platí aj pre dámske ponožky DOT MULTICOLOR, ktoré sú béžové, avšak jemne posiate guličkami v ružovej, modrej a bielej farbe. Neváhajte kombinovať pančuchové nohavice, ponožky, podkolienky aj s našimi kúskami z kategórie casual oblečenia. 

Celú jarnú kolekciu 2024 nájdete vo všetkých predajniach BEPON a na BEPON.sk.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní