• -50%
Pančuchové nohavice FASHION WAVE

Pančuchové nohavice FASHION WAVE

Veľkosť
  • 3/4
  • 2/3
Farba
  • ČIERNA
9,00 € 17,99 € -50%

Popis

Highlight tejto sezóny. Nesmierne pútavé, priam ikonické pančuchové nohavice, ktoré v kombinácii s jednoduchým jednofarebným vrchným dielom oživia nielen celý outfit, ale najmä vyzdvihnú vašu osobnosť a sebavedomie. Zvlnený vzor na čiernej sieťovine je inšpirovaný módnymi ikonami.

Mesto preslávené svojou architektúrou krásnych, nezvyčajných a výnimočných stavieb. Barcelona. Pulzujúca, farebná, odvážna. Kedysi múza umelca Pabla Piccassa a Antonia Gaudího, dnes jedna z najfotogenickejších metropol všetkých cestovateľov. Mesto plné temperamentu, ohnivého tanca a neutíchajúcich vibrácií. Nechajte sa unášať rovnakou vlnou vášne, keď si oblečiete pančuchy WAVE. Cítite ten príliv emócií?

Pri týchto pančuchových nohaviciach si môžete dokúpiť aj Extra službu OČKO len za 2 eurá.

Pri online nákupe služby OČKO je potrebné do POZNÁMKY objednávky zadať názov pančuchových nohavíc, ku ktorým si službu OČKO zakupujete. Platí to v prípade, ak si kupujete viac ako 1 druh pančuchových nohavíc FASHION. Jedna zakúpená služba OČKO sa viaže k jednému konkrétnemu druhu pančuchových nohavíc z kolekcie FASHION.

Detail produktu

Zloženie
88% POLYAMID, 12% ELASTAN
10046762

Kombinuj s:

Iní ľudia si kúpili ešte:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní