Aký je životný štýl hygge?

Žiť dobre, vyrovnane a spokojne je snom nejedného človeka. Popravde, netreba k tomu až tak veľa. Životný štýl "Hygge" je toho dokonalým príkladom. V škandinávskych krajinách totiž merajú pocit blaha práve pomocou hygge. Sú to maličkosti, ktoré vás robia šťastnými. Pre niekoho je hygge to, keď môže ležať pod dekou s dobrou knihou, pre iného šálka horúceho kakaa či kávy v príjemnom prostredí. Napríklad aj v čase Vianoc sedieť pod stromčekom pri sviečkach a v teplých zimných ponožkách pri pozeraní obľúbenej rozprávky. Hygge je fenomén, ktorý v škandinávskych krajinách vidieť či už vo forme doplnkov, interiéru, ale aj vo forme oblečenia.

Fenomén "Hygge" sa udomácnil už aj na Slovensku

Mnohí z nás praktizujú hygge a ani o tom nevedia. Horúca vaňa s penou a pri sviečkach je pocit blaha, ktorým si prevažne ženy doprajú svoj pocit pohody. Celkovo štýl hygge je jednoduchý a strohý a má jasné charakteristické črty. Okrem jednotlivých činností, pri ktorých sa cítime dobre a spokojne sú to hlavne črty ako:

Drevený nábytok a podlahy;

Látky z príjemných materiálov;

Sviečky aj svetelné reťaze;

Zelené rastliny.

Príjemne a útulne sa cítime nielen v peknom prostredí. Ten správny pocit nám navodia aj materiály, ktoré na sebe nosíme. Severský štýl je predsa zimný a teplé ponožky tu majú svoje neodmysliteľné miesto. Spoznajte severský štýl NORDIC v štýle hygge od Beponu a doprajte si svoj pocit pohody.

Nordic v štýle HYGGE


Ponuka hygge od Beponu sa ešte len rozbieha

Aj u nás v Bepone máme radi kvalitné veci a nielen na pohľad, ale aj na dotyk. Naša ponuka hygge začína kvalitnými bavlnenými ponožkami, ktoré vám prinášame až v 16 dizajnoch a v dvoch verziách. Jedna verzia sú klasické ponožky a druhá verzia s ABS protišmykovou úpravou. Pre tých, ktorí radi chodia doma v ponožkách je ABS protišmyková verzia skvelým riešením. Užiť si Vianoce v teple domova pod stromčekom a v kruhu rodiny si jednoducho zaslúži hygge ponožky. To je však len začiatok. Do nášho portfólia budeme postupne pridávať aj iné výrobky hrubšieho úpletu. Samozrejme všetko v štýle hygge pre vašu pohodu a spokojnosť v každej situácii.

Kompletnú ponuku zimných ponožiek HYGGE nájdete vo všetkých predajniach Bepon ako aj na BEPON.sk.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní