Prečo sú pančuchové nohavice Wonder také obľúbené?

Pančuchové nohavice sú pevnou súčasťou dámskeho šatníka. Tento módny kúsok je zlatým pokladom nejedného outfitu. Skvelá je najmä ich rôznorodosť a využiteľnosť nosenia, pretože sú vhodné do práce, na plesy, na voľný čas, ale aj na párty. Pančuchové nohavice Wonder sú však výnimočné a zaručene ich ocení každá žena. Ak chcete pôsobiť štíhlejšie odporúčame vám siahnuť práve po Wonderkách. Až v siedmych farebných odtieňoch, aby ste ich mohli zladiť s rôznym outfitom podľa svojich predstáv. A prečo sú pančuchové nohavice Wonder také obľúbené? Prezradíme vám ich tajomstvo!

Tajomstvo pančuchových nohavíc Wonder odhalené

Nebudeme to už viac naťahovať. Tvarujúce pančuchové nohavice Wonder zoštíhľujú až o jedno číslo, a to v priebehu minúty. Neveríte? Pozrite si video "O veľkosť štíhlejšia vďaka Wonderkám" a dáte nám za pravdu. Okrem toho sú takmer neroztrhnuteľné, trvácne a vydržia viacero nosení. Môžete ich pokojne nosiť aj celý deň. Pančuchové nohavice Wonder disponujú anatomickým pásom, ktorý formuje bruško bez zárezov. Odstupňovaná kompresia znižuje opuchy nôh a spevňuje celé nohy až po členky. Okrem toho anatomický pás sťahuje brucho, boky a dvíha zadok vďaka čomu vytvára skutočný push-up efekt. Buďte krajšia vďaka Wonderkám už za jednu minútu.


Pančuchové nohavice Wonder



Pančuchové nohavice Wonder v ponuke už viac ako 30 rokov

Vedeli ste, že pančuchové nohavice Wonder predávame v BEPONe takmer od založenia spoločnosti? Nedávno sme oslávili 33 rokov na slovenskom trhu a spolu s nami kvalitatívne rastie unikátne technologické prevedenie nielen wonderiek, ale aj iného sťahujúceho a kompresného tovaru značky Solidea. BEPON je hrdým predajcom pančuchového a ponožkového sortimentu, ktorého hlavnou doménou je nekompromisný výber dodávateľov so zreteľom na dizajn a prémiovú kvalitu. A pančuchové nohavice Wonder sú toho dôkazom. Spoločnosť každoročne prináša rad príjemných, jednoducho kombinovateľných i temperamentne odvážnych produktov s dôrazom na kvalitu, nositeľnosť a štýl. Objavte bohatý sortiment kvalitných pančuchových nohavíc, samodržiek, univerzálnych podkolienok, nízkych aj vysokých ponožiek či miniatúrnych ťapiek.

Pančuchové nohavice Wonder nájdete vo všetkých predajniach Bepon ako aj na BEPON.sk.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní